Νυφικά ανά είδος

Γοργόνα

Γοργόνα

Το ιδανικό νυφικό για τη γυναίκα που θέλει να αναδείξει τις καμπύλες της και τη θηλυκότητά της. Ένα φόρεμα που εφαρμόζει στο σώμα μέσω του κορμού και των γοφών, και στη συνέχεια καταλήγει σε ανοιχτή ουρά.

Μάθετε περισσότερα
Α γραμμή

Α γραμμή

Το κατάλληλο φόρεμα για κάθε σωματότυπο! Τριγωνική σιλουέτα, στενό και τοποθετημένο στην κορυφή και που διευρύνεται από την προτομή ή τη μέση σε ευθεία γραμμή στο ποδόγυρο με σκοπό να τονίσει τη μέση.

Μάθετε περισσότερα
Πριγκιπικό

Πριγκιπικό

Το πραγματικό πριγκιπικό φόρεμα! Χαρακτιρίζεται από ένα εφαρμοστό μπούστο και μία γεμάτη φούστα σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή ουρά που δημιουργούν μία βασιλική, θεαματική παρουσία.

Μάθετε περισσότερα

Atelier Costantino Collection

Τί είναι τα όνειρα και τι κάνει τα όνειρα να ζωντανεύουν; Η συλλογή Atelier Costantino συνδυάζει φαντασία, ανάμνηση και πραγματικότητα ταυτόχρονα. Αυτό που θέλεις περισσότερο απ’όλα σε περιμένει αν πιστέψεις αυτό που σου ψιθυρίζει η καρδιά σου…

Δείτε τα προϊόντα

Romantica Collection

Το μόνο πράγμα που μπορεί να λάμψει περισσότερο από τον ήλιο είναι η αγάπη. Η συλλογή Theros αντικατοπτρίζει την ομορφιά σου με πάθος και λάμψη, για να φέρει ατελείωτες ημέρες χαράς. Το φως σου είναι πολύ δυνατό για να το κρύβεις—άφησέ το να λάμψει!

Δείτε τα προϊόντα

Testimonials

Αληθινές νύφες

Αληθινές νύφες

Ο λόγος που κάνουμε ό,τι κάνουμε είναι για να βλέπουμε το χαμόγελο στο πρόσωπο μιας γυναίκας όταν βρίσκει το φόρεμα που πάντα ονειρευόταν. Γίνε κι εσύ μια #costantinobride.

Μάθετε περισσότερα
Πασαρέλες & επιδείξεις

Πασαρέλες & επιδείξεις

Κάθε χρόνο, τα πιο ιδιαίτερά μας σχέδια εμφανίζονται σε επιδείξεις και πασαρέλες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ρίξε μια ματιά!

Μάθετε περισσότερα
Εγγραφείτε στο Newsletter

Κλείστε Ραντεβού

Επιθυμητή Ημερομηνία και Ώρα Ραντεβού
Ημερομηνία Γάμου

x


"Η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, επιστρέφουμε και σας περιμένουμε. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να δείτε την ολοκαίνουργια συλλογή μας."